dimecres, 31 de juliol del 2013

CAVALLERS

Només arribar a Cavallers a les 10:00 amb en Moya, Aitor, Laia, Arnau, Mario i Jo, decidim fer una nocturna, encadeno "x-men 7b" i faig una proa del costat que no se el nom, es molt dura li donen "7c", (acabem a les 6:00 del mati).

El seguen dia decidim anar a Cosdevia on encadeno al segon intent la "LSD 8a", finalitzem el dia ven rebentats.

L'any demà l'Aitor i Jo ens anem al prat un sector de boulder a tirar unes fotos al bloc "Forçadestral astúcia escurçó 8a" que es el meu primer 8a al flash. En Moya i la Laia van a fer corda. 

L'últim  dia anem a fer corda al sector Paret Inerta on faig la "licencia para volar 7b" a vista, També la fa en Moya. Per a acabar el dia i anar cap a casa ens anem al sector canalla on faig la gran via bloquera " Rigol Mortis 8a" molt bona.

Un molt bon cap de setmana a Cavalles, amb ganes de tornar a tocar el granit.

Us deixo amb algunes fotos:

X- Men 7b

Forçadestral astúcia escurçó 8a

dijous, 25 de juliol del 2013

Benvinguts a la realitat 8c (Cargolaire)

Cargolaire.

Duran 3 dies provant la Benvinguts amb un pegue que no m'ho esparava ni jo arribo a la cadena, faig la segona ascensió i la proposo de 8c.

Per altre banda estic content per l'esforç que m'ha supossat treballar aquesta via i tot alló que m'ha ensenyat.

Benvinguts 8c

Montserrat

Ahir vem sortir de Barcelona amb en Moya i la Kati, direcció Montserrat (La Trumfa) amb moltes ganes d'escalar, desprès de les interminables escales vaig muntar la "Nyigu-Nyago 8a+". Desprès va arribar la gran motivació a l'arribar en Roger Crespo i amb tres pegues l'encadeno, més tard arriba en Gaspar i decideixen baixar al Totxo Macana, però en Roger li don un pegue molt fanàtic Nyigu i se la deixa apunt pel proper dia. Jo aprofito per encadenar un 7c a la dreta del sector que no l'havia encadenat.
Més tard en Roger i jo baixem al Macana, sense gaire llum, aprofito per muntar la "Bugler 8b" i l'encadeno al segon pegue, el primer pegue l'havia fet feia temps.
Era l'ultim dia d'escalada de la Kati a les nostres terres, marxa a Veneçuela i a competir a Cali (Colòmbia), companya que la trobarem molt a faltar.
Divendres marxem a Cavallers fins dilluns a provar grans Blocs i Vies a alta muntanya.

Projectes a Rodellar


Welcome to tijuana

Visita rapida per Rodellar.

Em vaig dirigir a Rodellar simplement per provar la Welcome to tijuana on em vaig sentir molt bé, em van sortir tots els passos i amb dos caigudes perquè te bastanta resistència.
També vaig fer la Rebelion en la granja i la City no, molt bones les dos!

A l'Agost una altre visiteta per aquest gran barranc!! Gas!!