dilluns, 24 de març del 2014

LA RIBA

Ens dirigim tot la tropa de loop trip Catalunya cap a la Riba on no hi havia estat mai. Escalfem amb uns 7as i em dirigeixo cap a la "subway 7c+" on la faig al flash, després amb en Cristian encadenem els dos la trave de sota on creiem que pot ser 8a. Ja fosc amb frontals em faig amb "el ratpanat 7c+" també al flash. Per acabar la nit anem a "l'hombroide 7c" on em costa uns quans pegues més per agafar l'hombro, en Juilo casi la fa anims per el proper dia!!
L'any demà anem a santa linya on prefereixo reposar de pell i prepararme per el barça-madrid!! salut a tots!!!

divendres, 7 de març del 2014

ALBARRACIN 2014

Després d'estar dos mesos sense escalar, entre angines i tormell esquinçat, degut a un crashpad malt posat, aconsegueixo escalar a Albarracín 10 dies amb la Kati i l'Aitor. Ens allotgem a casa de l'Aitor a Villafranca del Campo a uns 40 km de Albarra, entre els 10 dies vaig descansar 4 i 6 dies escalant al màxim.

El primer dia encadeno "Homo ergaster 7c+" molt bó, també aconsegueixo fer: "sin nombre (techos)", "sin nombre (parking) 7c", "pinturas buldestres 7c+", "pinturas buldestres sit 8a", "varian de astronave 8a",tots aquests els primers dies entre provar projectes com helicopters on the beach on carlos catari i jo el deixem super a punt caient-nos a dalt ja havent agafat la ragleta (proper dia s'encadena).
Després em dedico a provar projectes mes assequibles on faig: "bindu 8a+" i "zarzaparrilla 8a+" antics 8bs, i finalment "Robin 8a+".

Grans dies a albarracin on la Kati es deixa varios 7cs a punt i l'aitor es fa amb uns 7as. Per això tornarem aviat a rebentar-los tots!!,direcció Tarrgassone i Setmana Santa Fonten!! Salut a tots!!




Pinturas Buldestres 7c+-8a



Yeaaahh

Bindu 8a+