divendres, 22 d’agost del 2014

SUMMER CLIMBING

Faig un resum ràpid de l'estiu 2014:

Un estiu un pèl estrany per culpa de les pluges, la calor i la humitat, tot i axis he pogut escalar de tant en tant per diferents sectors com la cova de l'Olivella, Collsuspina, la falsia i Rodellar.

A la cova de l'Olivella no hi havia estat mai, em sembla un sector que esta molt bé pels dies de pluja perquè és desplomat amb grans xorreres, tot i que esta un "pel" sobat. Allà vaig fer un 7c+ de travessia molt divertit i un 8a de cantos picats bastant dur pel grau. El dia seguen vàrem fer una visita rapida a la "Visera" (Collsuspina) on vaig provar l'única via que em falta (no se el nom), que la vaig deixar a punt per la pròxima visita.

A la Falsia vaig fer bastantes visites, el primer dia vaig fer "Variant it's show time 8b" una via amb un llançament des d'unes regletes a un canto, que em va agradar molt. Marxant vaig veure a la dreta del sector una línia molt evident per equipar i vaig decidir demanar-li amb en Ferran Guerrero el taladro (gràcies), per equipar la meva primera via. El cap de dos dies ja estava equipada tot i haver hagut de deixar algun para-blot per allà jaja Però ja esta llesta per provar!, via d'uns 15 metres, 7 xapes i reunió, de nom li eh posat "Little big man". Vaig poder donar alguns pegues on em surten tots els passos (molt durs) Però fa massa calor encara per encadenar, pur bloc!!.

Després d'estar decidint on anar la setmana del 15 d'agost vàrem optar per anar a Rodellar, una zona situada a la Sierra de Guara (Huesca) molt bonica per estar uns dies. El primer dia vaig anar directa a provar la "Hulk 8c", una via de sostre amb cantos romos i de molta col·locació on li vaig donar 4 pegues per saber exacte el millor mètode per mi. El segon dia la vaig encadenar al segon intent on crec que si la fas amb corda és 8c i sense 8b+, gràcies a Cristian Gutiérrez per assegurar i pels ànims!. Ja els dies que em faltaven vaig estar fent 7c i 8as mes a vista.

A gaudir del que queda d'estiu i a encadenar molt!! salut!!



variant It's show time

equipant little big man

equipant little big man

crux de la hulk

crux de la hulk